Πλούσιο χρωματολόγιο

Πλούσιο χρωματολόγιο

 

Τα ξύλινα παράθυρα μπορούν εύκολα να βαφθούν στο χρώμα της επιλογής σας! Τα βερνίκια Teknos που χρησιμοποιούμε είναι σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (RAL), με μεγάλη ανθεκτικότητα σε εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες. Τα ξύλινα παράθυρα είναι εύκολα για τοποθέτηση και ανθεκτικά. Με σωστή συντήρηση στη πράξη η ζωή τους είναι απεριόριστη

Κομψότητα και στυλ

Κομψότητα και στυλ

 

Τίποτα δεν διακοσμεί το σπίτι και το παράθυρο όσο τα όμορφα στόρια. Προσφέρουμε πολλούς τύπους και μοντέλα - οριζόντια και κάθετα, ρωμαϊκά ή πλισέ. Τα χρώματα και τα σχέδια μας είναι σχεδόν αναρίθμητα, έτσι έχουμε σίγουρα ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

 

Еνεργειακή απόδοση

Еνεργειακή απόδοση

 

Γνωρίζετε ότι πάνω από το 40% των θερμικών απωλειών περνούν από τα παράθυρα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα προφίλ που να είναι προσαρμόσιμο και διατηρεί τη θερμότητα μέσα στο χειμώνα και το καλοκαίρι τη δροσιά. Η ενεργειακή απόδοση εξαρτάται από το προφίλ, τα διπλά τζάμια και τον τύπο του διαχωριστικού (θερμογέφυρα). Στείλτε την ερώτησή σας και οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας συμβουλέψουν!

Θόρυβος και θερμομόνωση

Θόρυβος και θερμομόνωση

 

Για να εξασφαλίσετε άνεση στο σπίτι και το γραφείο σας, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε αρκετή προσοχή σε παράγοντες όπως ο θόρυβος και η θερμομόνωση όταν επιλέγετε τα σωστά παράθυρα. Ο θόρυβος είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παράγοντες για την υγεία μας και η καλή θερμομόνωση θα σας εξοικονομήσει περιττά έξοδα θέρμανσης ή ψύξης. Το σωστό προφίλ θα κάνει το σπίτι σας ήσυχο, ήρεμο, δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.

 

Επισκεφθείτε την ειδική εφαρμογή ηχομόνωσης και δείτε ποιο προφίλ είναι κατάλληλο για εσάς, ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται το σπίτι ή το γραφείο σας: