Rollplast ως Εργοδότης

Εμείς, η ομάδα της ROLLPLAST, πιστεύουμε ότι διαφορετικοί άνθρωποι ορίζουν διαφορετικά την επιτυχία, αλλά η πορεία προς αυτήν πάντα προηγείται από πολύ εργασία και συνέπεια.

Τα εσωτερικά κίνητρα και ο στόχος να πας μπροστά είναι σημαντικά. Είναι σημαντικό να μην τα παρατάς και να συνεχίζεις παρόλο των δυσκολιών, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ο κόπος και η επιμονή να βρεθούν στις σωστές συνθήκες, ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να δείξει το καλύτερο που είναι ικανός να κάνει.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η ROLLPLAST συνεχώς προσπαθεί  να παρέχει ασφάλεια στους υπαλλήλους της, να προσφέρει συνθήκες στις οποίες ο κάθε ένας, ανεξάρτητα από τη θέση του, έχει την ευκαιρία να μαθαίνει, να αναπτύσσεται  και βήμα-βήμα να χτίζει την επιτυχία του προσθέτοντας αξία στην εταιρεία.

Για 18 χρόνια έχουμε αναπτύξει την εικόνα ενός καλού εργοδότη, ακολουθώντας τις ακόλουθες αρχές:


Οι αρχές μας

 

 

 Οι άνθρωποι έχουν σημασία

 

Η γνώση και η εξειδίκευση, το πάθος και τα κίνητρα είναι αυτά που δίνουν στην εταιρεία ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και βρίσκονται στην καρδιά κάθε επιτυχημένης επιχείρησης.

 

 Η ατομική συνεισφορά έχει σημασία για την επιτυχία.

 

Η εταιρεία προωθεί το „άνοιγμα“ και τη απασχόληση των υπαλλήλων της. Είναι ελεύθεροι να εκφράσουν τις απόψεις τους και να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση κάθε πτυχής της εταιρείας.

 

 Οι άνθρωποι έχουν ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη.

 

Πολλοί εργαζόμενοι που κατέχουν σήμερα διευθυντικές θέσεις έχουν ξεκινήσει τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία από τα χαμηλότερα ιεραρχικά επίπεδα.

 

Σαφές όραμα για το μέλλον


Η ομάδα μας

 

Καλά εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλά κίνητρα!

 

Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας και η είσοδός της στις διεθνείς αγορές δημιούργησε την ανάγκη για οργάνωση παραγωγικών διαδικασιών σε επόμενο επίπεδο, γεγονός που θα διασφαλίσει τη συνεχή βελτίωση της παρουσίασης και την αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας. Στα τέλη του 2014, αποφασίστηκε η εισαγωγή του ιαπωνικού προγράμματος Lean „20 κλειδιά“. Το πρόγραμμα καλύπτει 20 βασικές πτυχές των δραστηριοτήτων της εταιρείας και καθορίζει πρακτικές για την επίτευξη ενός παγκόσμιου επιπέδου με τρεις κύριους στόχους:

 

· Παραγωγή με λιγότερα λάθη, λιγότερη επεξεργασία, υψηλότερη ποιότητα προϊόντων.

 

· Μείωση του χρόνου από την παραλαβή της παραγγελίας του πελάτη μέχρι την παράδοση.

 

· Επίτευξη αποτελεσματικότητας - λιγότερη απώλεια πόρων και χρόνου.

 

Η μεθοδολογία των 20 κλειδιών επικεντρώνεται στην εφαρμογή της ιδεολογίας του Kaisen για τη μετατροπή της εταιρικής κουλτούρας από το χαμηλότερο στο υψηλότερο επίπεδο της ιεραρχίας και τη δημιουργία μιας ομάδας εργαζομένων με υψηλό κίνητρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και μιας καλής διοικητικής δομής που θα δημιουργήσει  σημαντικά οφέλη για την εταιρεία και τους πελάτες της.

 

 

Εμείς, η ομάδα ROLLPLAST, επιδιώκουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, προσπαθώντας να του προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και επιλογές από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία θέτουν πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Η διαδικασία επιλογής μας δεν αφορά μόνο τα σωστά επαγγελματικά προσόντα, την εμπειρία και τη στάση απέναντι στην εργασία. Ψάχνουμε για ανθρώπους που μοιράζονται τους στόχους και τις πεποιθήσεις μας, ανθρώπους αφοσιωμένοι στο να δίνουν ότι καλύτερο από τον εαυτό τους.

 


Καριέρα GDPR

 

Μήπως σας φαίνεται ενδιαφέρον;

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κενές θέσεις μας παρακάτω!

 

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για μια κενή θέση, στείλτε μας ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση operator.hr@rollplast.com ή καλέστε μας στο τηλ.+359 2 88 869 66 63.